måndag 14 juni 2010

Underbara england del 4!

En dag under vårens englandsresa besökte vi flera lite mindre trädgårdar och en av dem var Holbrook Garden. Detta en liten anläggning i anslutning till ägarens privata bostadshus. Här kan vi snacka passion. Ägaren ledde oss runt och presenterade de olika delarna i trädgården. En del var en "gravel garden" (grusträdgård) och andra delar var mer klassiska med mer vanliga växter så som rhododendron. Jag skulle gissa att trädgårdens absoluta höjdpunkt är i juli-augusti då många perenner blommar. Då växer där Helenium, Rudbeckior, Fackelliljor mm. Dess hemsida har massa fina bilder och är värt ett besök! Den hittar ni här! Men även i maj fanns det en hel del att beskåda!


En del av grusträdgården och bostadshuset


Växtförsäljning


Äppelblom


Fin blomma, någon slags Potentilla





Fin kombination med lila och gult




puss & kram



2 kommentarer:

  1. de va inte svårt o ändra mall på bloggen..blogger har ju lagt upp en ny design flik som gör de lättare för oss som inte kan html:) jo ska ändra alla länkar till en mer behaglig färg:) Haft en skön helg? Vill du eller känner du nån som vill ha en hink potatis?:)har påtok förmånga nämligen:)

    SvaraRadera
  2. ja jag köpte förmånga potatis i vår, har 21 hinkar med 2-3 potatis i varje. Växer ju så fort när man har växthus:) Har maria o mandelpotatis:)du kan få mitt mobilnr, har du nån email adress? Jo klart man ska ju bli nöjd me bilderna me. Åh va härligt det låter, min helg va rätt lugn, hängde me syrran, brorsan o farsan. Blev lite bio o mys på lillatorg som aldrig é fel. Njä de blev ingen damm men fick skogat en massa små träd. har en bod som ska rivas och plan på att smälla upp en friggebod med trädäck och badtunna på platsen. Men allt har ju sin tid:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails