Jag vet att det i alla fall finns minst en som nyfiket undrar vad mina praliner skulle fyllas med, nämligen
The Strange bakerybloggaren! Så här kommer svaret i ett kort blogginlägg innan det är dags för sängen! Har stått i köket mer eller mindre hela dagen så nu är jag trött plus att i morgon är det dags för jobb igen, julrusch deluxe!
Gårdagens pralinskal fylldes med en kolasmet
och stötta kaffebönor, mums blev det!
Hälften avklarade! Blir fint med en hel böna på toppen!
Det har blivit lite av en tradition att baka kakorna Gingersnaps
Bjöd över en kompis på middag och
lite julfika. Både köttgrytan och julte med nybakat gick hem!
och nej, recepten är inte hemmagjorda. Allt
gott finns i boken Vinterns söta
Puss o kram
Bästa boken som finns..har den men aldrig gjort något ur den..jillar och sitta o bläddra i den:)
SvaraRadera