För att i morgon få en smarrig fyllning!! (hoppas jag då detta
blir en nyhet på godisbordet, ni får se resultatet i morgon)
blir en nyhet på godisbordet, ni får se resultatet i morgon)
men med lite inspiration från Sandras kök blev det
vit choklad istället och sen en hasselnöt på toppen! Mums!
vit choklad istället och sen en hasselnöt på toppen! Mums!
klassisk kola
100 g smör 1,5 dl socker, 1,5 dl sirap, 4 msk kakao 1 tsk vaniljsocker
kokas till 125 grader, vaniljsockret blandas i när smeten kokat klart!
(undra vad tandläkaren tycker om detta)
100 g smör 1,5 dl socker, 1,5 dl sirap, 4 msk kakao 1 tsk vaniljsocker
kokas till 125 grader, vaniljsockret blandas i när smeten kokat klart!
(undra vad tandläkaren tycker om detta)
åh så gott!:) själv har det mest blitt tryffel..känns som jag har ett tryffel och pralin maraton:P
SvaraRadera